Idei Atestat Informatica

Acest articol isi propune sa va ofere idei pentru lucrarea ce trebuie sustinuta in fata unei comisii de evaluare la sustinerea examenului de atestare a competentelor profesionale la informatica. Va oferim idei atat pentru cei care au de realizat un site pentru atestat cat si idei pentru cei care au de realizat un proiect ce implica baze de date. Aceste idei pot fi folosite de elevii de liceu de la profilul matematica-informatica. Pana la finalul articolului va veti pune mintea sa lucreze si veti obtine ideea de atestat care va reprezinta.

Vreau o idee pentru lucrarea de atestat!

Primele intrebari pe care trebuie sa vi le adresati sunt: "Ce imi place mie sa fac?", "Ce domeniu ma pasioneaza?", "Care sunt hobyurile mele?" . Dupa ce v-ati raspuns la aceste intrebari puteti trece la treaba. Daca sunteti pasionati de masini puteti face un atestat in html despre o anumita marca de masini, de exemplu puteti alege:

Tot legat de masini se pot alege atestate la informatica precum:

Este foarte important sa alegeti o tema care sa va reprezinte. Va veti implica cu placere,  cu daruire si cu mai mult interes atunci cand ideea de atestat aleasa de voi va fi pe placul vostru. Nu lasati profesorul indrumator sa va incarce cu teme de atestat care nu va ofera nicio placere in a le realiza. Cum ar fi daca profesorul vostru indrumator v-ar da o tema de genul site servicii funerare. Sigur nu v-ar face placere sa stati si sa cautati pe net imagini cu sicrie si coroane ca sa le adaugati in atestat. Poate nu va vine sa credeti dar chiar avem o astfel de tema pe site si prin urmare cineva chiar a primit o astfel de tema de la scoala. Va dati seama cu cata "placere" am realizat-o si cu cata "placere" a fost prezentata de catre candidat in fata comisiei de evaluare. 

Fetele pot sa aleaga idei de atestate la informatica ce tin de flori cum ar fi: 

sau idei inspirate din domeniul modei precum: 

Pe portalul nostru sunt nenumarate atestate la informatica gata facute care pot naste in mintea voastra idei noi de lucrari la informatica. Intrati pe categoria atestate informatica html daca sunteti in cautarea unei idei de pagina web pentru atestat intrati pe categoria atestate informatica foxpro daca aveti nevoie de idei pentru lucrarea la baze de date (in cazul nostru avem lucrari in foxpro si cateva in microsoft access insa aceste lucrari va pot da idei si pentru a realiza un proiect in oracle sau mysql).

Ideea atestatului trebuie sa plece de la voi. Trebuie sa aveti o pasiune pentru ceva. Va pasioneaza biologia? Daca da atunci urmatoarele idei de proiecte va pot fi de folos: 

Daca sunteti iubitori de animale fie ele animale de companie sau animale salbatice atunci urmatoarele idei va pot fi de folos:

Va place sportul? Practicati vreun sport sau urmariti des meciurile dintr-un sport preferat. Atunci aveti o ramura noua din care puteti obtine idei pentru atestat. Exista in portalul nostru o multime de atestate gata facute in domeniul sportului. O simpla cautare dupa cuvantul sport va ofere o multime de idei. Puteti opta pentru idei din fotbal, box, culturism, snooker, cross, volei, rugby. Avem deja o multime de proiecte facute pe aceaste teme. Daca va vine o idee noua de proiect si aceasta nu se afla pe site atunci puteti foarte usor sa plasati o comanda iar echipa noastra o poate realiza in maxim 3 zile lucratoare. 

Ideile de mai sus pot fi aplicate si in cazul atestatelor in foxpro. Daca aveti de facut un proiect la baze de date atunci puteti alege ideea unui magazin. O simpla cautare pe siteul nostru dupa cuvantul magazin va vor oferi un numar mare de rezultate cu atestate in foxpro gata facute. Va puteti inspira din aceste rezultate pentru a obtine o idee de atestat pe placul vostru.

Daca nu am nicio idee de atestat?

Daca te afli in situatia in care nu ai inspiratie si nu ai nicio idee de lucrare pentru atestatul la informatica atunci contacteaza-ne telefonic sau prin email si impreuna putem alege o tema de atestat care sa ti se potriveasca si care sa iti faca placere sa o prezinti in fata unei comisii. Baza noastra de date contine mult mai multe atestate insa nu toate au fost publicate pe site de acceea va recomandam sa ne contactati daca tema aleasa de voi nu se gaseste pe site.

Scris de AtestateLaInformatica.ro

0