Scurt istoric

Toata aceasta idee a pornit in 2007 cand am inceput sa realizam atestate la informatica la comanda pentru o clasa de matematica-informatica de la un liceu de renume din municipiul Pascani, judetul Iasi. Primele atestate au fost in visual basic 6.0.

In urmatorul an am trecut pe atestate in HTML ajungand astfel sa distribuim atestate in toata tara atat prin posta cat si pe email. Printre primele noastre siteuri se numara si siteul atestat.byethost6.com, site care este in continuare in functiune.
Pe la inceputul anului 2009 am trecut si pe atestate in html si flash. Tot in acest an a fost infiintata firma nostra mai exact pe 21-12-2009.

Anul 2010 este marcat de crearea unui nou site www.atestatul.ro dar si de realizarea de proiecte pentru profil turism, contabilitate, tehnica de calcul. Acum acest site nu mai este actualizat.
Tot in 2010 am lansat si site-urile www.atestate-informatica.net in joomla si atestat.ucoz.com insa cele doua s-au dovedit a fi sub limita asteptarilor.

Pentru ca suntem mereu in pas cu tehnologia si cu tot ce presupune elementul de noutate si fiindca ne gandim mereu la a le asigura clientilor nostrii comoditate, in 2012 am implementat un sistem automat de plati ce permite descarcarea/comandarea proiectelor/atestatelor in mod automat.
Plata poate fi realizata atat prin SMS cat si direct cu cardul.
Aceste tranzactii se realizeaza prin intermediul platformei de plati online de la MobilPay (nr.1 in Romania in comertul online).
Siteul curent www.atestatelainformatica.ro a fost lansat in noiembrie 2012 si se anunta a fi cel mai bun site de atestate pentru liceu si proiecte pentru facultate fiind singurul site care permitea plata online la acea vreme.


De-a lungul timpului ne-am confruntat cu diverse categorii de oameni. Au fost cazuri in care am trimis zeci de proiecte fara nici un avans, totul bazandu-se pe incredere.
Ingeniozitatea unora a mers pana la extrem atunci cand vorbim de idei de sustragere de la plata serviciilor contractate precum efectuarea de formulare de depunere numerar false, santaj moral s.a.
Datorita faptului ca nu impunem avans la comandarea proiectelor, am avut parte de multe situatii in care persoana care a comandat proiectul s-a razgandit si a renuntat la comanda chiar daca proiectul era aproape gata.

Suntem mandri de rezultatele foarte mari obtinute pe atestatele de liceu de catre elevii care au comandat de la noi. 90% au luat peste 9 la examenul de atestat iar restul au luat intre 8-9. Din fericire nu am avut pe nimeni care sa ne aduca la cunostiinta faptul ca a picat la acest examen.
Voi sunteti cei care ne motiveaza sa lucram la standarde ridicate si va mltumim ca ati ales www.atestatelainformatica.ro.


Dorim sa va informam ca acest site nu incalca Art.143 alin. 5) din Legea 1/2011 din "Organizarea studiilor universitare" deoarece acest site nu comercializeaza lucrari de licenta, de diploma, de disertatie sau de doctorat.

Fiti alaturi de noi in continuare pe Facebook


Cu stima,
Echipa AtestateLaInformatica.ro