ATESTATE HTML

Alegeti din lista cu atestate in html proiectul care vi se potriveste. Atestatele in html sunt cerute, in general, la profilul matematica-informatica. Proiectele sunt compuse din partea in html (siteul in sine) si documentatia in word.

ATESTATE FOXPRO

Atestatul contine aplicatia in Visual Foxpro si documentatia in Microsoft Word. Aplicatiile in foxpro vor putea rula pe calculatorul dvs. chiar daca nu aveti instalat programul FoxPro.In plus puteti vedea un demo la fiecare atestat.

ATESTATE VISUAL BASIC

Atestatele din aceasta categorie au fost realizate in Visual Basic 6.0. Pachetul contine aplicatia transformata in executabil (pentru a rula pe orice calculator),codul sursa (proiectul in visual basic) si documentatia in word.


ATESTATE FLASH

In aceasta categorie sunt incluse atestatele realizate in intregime in flash. Incarcate cu animatii deosebite si avand un design exceptional, atestatele in flash vor lasa o impresie foarte buna la sustinerea examenului de atestat.Pachetul contine atat aplicatia in flash cat si o scurta documentatie.

ATESTATE PHP/MYSQL

Fiind de o complexitate mai mare, atestatele in PHP sunt cerute atat in liceu cat si in facultate. Proiectele lucreaza cu baze de date in MySql. Atestatul contine baza de date in mysql, siteul in php si o documentatie in Microsoft Word.

ATESTATE TEHNICIAN OPERATOR TEHNICA DE CALCUL

In aceasta categorie sunt incluse atestate pentru Profil Tehnician Operator Tehnica de Calcul,atestatele sunt facute in Microsoft Word urmand schema: coperta, cuprins, argument, continutul propriu-zis, concluzie si bibliografie.

ATESTATE ACCESS

In aceasta sectiune sunt incluse proiecte in microsoft access 2003 sau 2007, proiecte ce pot fi folosite la examenul de atestat la informatica.Majoritatea atestatelor in access sunt insotite de documentatie in word.