Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Cele 7 Minuni Ale Lumii
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

proiect html, cele 7 minuni ale lumii, minunile lumii, piramida lui keops, farul din alexandria, colosul din Rodos, istorie, descriere, gradinile suspendate, statuia lui zeus, templul lui artemis, mausoleul lui halicamassus, atestate html

Descriere atestat

Cu totii am auzit macar despre cele 7 minuni ale lumii antice. Acest atestat la informatica in HTML cu tema “Cele 7 minuni ale lumii” prezinta informatii din domeniul istoriei si descrie separat cele 7 minuni : Piramida lui Keops, Farul din Alexandria, Colosul din Rodos, Gradinile Suspendate, Statuia lui Zeus, Templul lui Artemis, Mausoleul lui Halicamassus.
Proiectul trateaza in 24 de pagini acest subiect impletind istoria cu descrierea si imaginile. Asadar, cu un meniu usor de utilizat, presarat de foarte multe imagini proiectul de fata se prezinta sub un design placut.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...