Se Mai Sustine Atestatul La Liceu In 2020 In Perioada Pandemiei Provocate De Corona Virus

Sustinerea atestatului la informatica in perioada pandemiei de COVID-19

Probabil in aceasta perioada multi elevi se intreaba, cum se va sustine examenul de atestat la informatica pentru profilul matematica-informatica sau examenul de atestat la profil turism si alimentatie publica, profil economic sau tehnica de calcul, in contextul suspendarii cursurilor din cauza problemelor provocate de corona virus. Cel mai probabil , profesorii indrumatori vor merge pe varianta trimiterii proiectului de atestat pe email sau pe servere FTP sau Coud (Google Drive, OneDrive, DropBox etc.). 

Avantajele elevilor:

  • vor scapa de prezentarea atestatului in fata unei comisii,
  • vor fi scutiti de o serie de intrebari cu privire la realizarea proiectului,
  • vor evita depunctarile ce pot aparea in cazul in care nu stiti o anumita functionalitate din proiect.

In acest context noi venim in ajutorul elevilor care au de sustinut examenul de atestare a competentelor profesionale la informatica, prin realizarea de proiecte pentru atestat in HTML dar si in FOXPRO, pentru liceele in care inca se mai cere acest limbaj de programare.

Sistemul nostru permite comandarea proiectelor, in mod automat, prin plata cu cardul direct pe site (plata facilitata prin procesatorul securizat MobilPay), ceea ce face posibila livrarea instant a proiectului, in mod automat, direct pe adresa de email a cumparatorului. De aici mai departe, cumparatorul/elevul isi adauga numele in proiect, studiaza proiectul, dupa care il trimite profesorului indrumator pe email. Unele proiecte au peste 30 MB, motiv pentru care, aceste proiecte nu pot fi trimise direct pe email, insa se pot folosi servicii de transfer online precum wetransfer.com, care este gratuit pana la 2GB.

Am primit nenumarate intrebari de la elevii de liceu, iar in urma consultarii cu un grup de profesori de la specializarea matematica-informatica, am formulat o serie de raspunsuri.

Se mai sustine examenul de atestat la informatica in 2020?

Raspuns: Da, atestatul se sustine in 2020.

Cum se desfasoara exameul de atestat la informatica in conditiile in care orele s-au suspendat din cauza pandemiei de Corona Virus?

Raspuns: Elevii vor trimite, pe emailul profesorului indrumator, proiectul de atestat, pe care l-au realizat.

Se mai da atestatul la liceu anul acesta ?

Rapuns: Indiferent de specializare, si aici vorbim de profil matematica-informatica, profil economic, profil tehnica de calcul, turism si alimentatie publica etc. proiectul pentru atestat se poate trimite profesorului indrumator pe email sau prin alte mijloace de trimitere a fisierelor la distanta precum incarcarea pe un server FTP, incarcarea pe un Cloud (ex: Google Cloud, OneDrive, DropBox etc.)

Pentru elevii care nu au timp sa isi faca singuri proiectul de atestat, indiferent de specializare, le stam la dispozitie oferind servicii de realizare a atestatelor la comanda. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati acest formular sau puteti cauta in colectia noastra de astetate gata facute. Avem o experienta de peste 11 ani in realizarea proiectelor, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca un astfel de proiect, poate dura pana la 4 zile ca sa il realizam, si mai trebuie sa tineti cont ca, avand un numar mare de comenzi, nu ne permitem sa acceptam toate comenzile pe care le primim chiar daca lucram la capacitate maxima.

Pentru alte intrebari legate de exaemul de atestat ehipa noastra va sta la dispozitie.

 

 

 

 

 

Scris de AtestateLaInformatica.ro

0