Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Case De Moda
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

casa de moda, case de moda romanesti, case de moda europene, catalin botezatu, cavalli, gucci, fashion, moda trend, atestate html

Descriere atestat

Adorata, hulita, desfintata sau disecata, Moda continua sa-si vada, imperturbabila, de drumul ei. De-a lungul istoriei ea a atras atentia atat artistilor cat si scriitorilor care au incercat sa gaseasca raspunsuri la toate intrebarile ridicate de ea. Un subiect controversat, tema a acestui atestat la informatica in HTML: Case de moda.
Proiectul de fata prezinta generalitati despre ce presupune moda fashion-ul, case de moda europene precum Gucci, Cavalli sau romanesti- Catalin Botezatu, Jolidon.
Meniul este unul foarte simplu de utilizat iar design-ul este in acord cu tema proiectului:glamour, trand prin imagini si efecte si fonturi.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...