Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Rase De Caini
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

rase de caini, animale, atestate html

Descriere atestat

Recunoscut drept “cel mai bun prieten al omului”, cainele este un animal care ascunde foarte multe capacitati. Acest atestat la informatica in HTML prezinta informatii despre rasele de caini si alte curiozitati din familia canidelor.

Proiectul prezinta detalii despre rasele de caini. Informatiile sunt structurate pe grupe de la I la X, fiecare cu speciile ei. De exemplu din grupa a II-a fac parte Ciobanescul caucazian si Rottwller. Aici poti gasi detalii despre caracteristicile fiecarei rase si deosebirile dintre acestea pentru ca desi aparent asemanatori cainii sunt foarte diferiti de la o rasa la alta. Totodata sunt oferite detalii legate de alimentatie, intretinere, boli si afectiuni curente, relatia cu familia si casa si alte aspecte particulare. Pe langa continutul informativ, acest atestat contine mai multe imagini si un video.
Maniera de prezentare a proiectului este una foarte atractiva. Va invitam asadar sa descoperiti curiozitati din acest domeniu aparent comun si totusi pe atat de necunoscut noua. Meniul este unul accesibil permitand o navigare rapida printre paginile proietului.

Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.


Parerile clientilor


Nota atestat 5.0/5
pe baza la 1 voturi date de utilizatori.

Proiect Cu Catei
5/5
Personal sunt o iubitoare de animale iar acest proiect mi s-a pitrivit ca o manusa. Imi place la nebunie designul precum si faptul ca are multe imagini si filmulet video. Merci muuuult!

Postat de la data de 14-02-2015

  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...