Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Jocul Counter Strike
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

counter strike, atestat jocuri, CS, atestate html

Descriere atestat

In zilele noastre, intr-o lume in care tehnologia se gaseste la orice pas si avanseaza continuu, copiii secolului XXI aproape ca nu mai stiu sa se joace de-a v-ati ascunselea, in schimb stiu sa se joace pe computer. Counter-Strike-ul sau mai pe scurt CS-ul este unul dintre cele mai jucate jocuri de pe calculator atat de cei mici cat si de adulti. Acest atestat dezvolta in mai multe pagini acest subiect: Counter-Strike.
Atestatul prezinta informatii generale, reguli de joc, arme utilizate si caracteristicile acestora, actiunea jocului etc.
Proiectul prezinta informatiile intr-o maniera atractiva si convingatoare pentru toti cei pasionati de jocurile pe computer si nu numai. Meniul site-ului este unul simplu de utilizat iar designul este in acord cu tema acestui proiect. Cromatica, imaginile vin in ajutorul realizarii unui aspect cat mai placut.
Acest atestat la informatica in HTML este insotit si de o documentatie redactata in WORD care va va ajuta sa descoperiti pasii care s-au parcurs in realizarea acestei lucrari.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...