Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Rivalitatea Ferrari Lamborghini
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, proiect, atestat html, Ferrari, Lamborghini, Rivalitatea Ferrari Lamborghini, vanzari, calul Ferrari, taurul Lamborghini, evolutie, Lamborghini Urus, competitii Ferrari, modele Ferrari, modele Lamborghini, atestate html

Descriere atestat

Doua dintre cele mai cunoscute si costisitoare modele de automobile sunt Ferrari si Lamborghini, doua marci intre care a existat in mod constant o puternica rivalitate. „Poate ca esti in stare sa mergi cu un tractor, dar nu vei fi niciodata capabil sa conduci un Ferrari asa cum trebuie” a fost replica lui Enzo Ferrari catre Ferruccio Lamborghini.

Ce l-a facut insa pe Ferrari sa spuna acele cuvinte veti afla din cadrul acestui model de atestat la informatica, ce dezbate pe larg subiectul rivalitatii dintre aceste 2 marci puternice de automobile.

Mai mult de atat, va oferim posibilitatea de a afla istoria marcilor Ferrari si Lamborghini, dar si evolutia prin care au trecut acestea si primele automobile vandute.

De asemenea, in prezentul proiect veti gasi informatii despre logo-urile celor 2 marci, respectiv calul Ferrari si taurul Lamborghini. Acestea nu trec neobservate de-a lungul timpului, punandu-si amprenta pe fiecare etapa din cadrul istoriei lor.

Tot din cadrul acestui atestat html veti afla de competitii la care a participat Ferrari, dar si de Lamborghini Urus, o serie de curse in care Lamborghini a decis sa trimita numeroase modele.

Acest proiect va prezinta o structura a celor mai importante modele Ferrari si Lamborghini, printre care Ferrari 458 Spider, Ferrari LaFerrari, Ferrari 125 S si Lamborghini Miura, Lamborghini Aventador, Lamborghini Gallardo. Spre marea bucurie a celor pasionati de masini puternice, acestea vin cu detalii tehnice, informatii despre puterea motorului si imagini pregatite sa va uluiasca.

Atestatul la informatica ce prezinta evolutia, modele, istoria, inceputurile si rivalitatea Ferrari Lamborghini reprezinta o cale unica de a cunoaste adevaratele aspecte ale celor 2 marci de top.

Acest atestat la info are 22 de pagini in html si o documentatie cu explicatii de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...