Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Orasele Europei Lisabona Londra Moscova
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, orasele Europei, Lisabona, Londra, Moscova, istorie, monumente, obiective turistice, europa, atestate html

Descriere atestat

Amintirile unui turist care a vizitat un anumit oras mentin treaz spiritul de calatorie al acestuia, ba mai mult, fac ca orasul vizitat sa capete o frumusete aparte. Calatoria reprezinta parasirea tuturor regulilor si sarcinilor pe care ni le impunem zi de zi. Calatoria inseamna sa ne vedem idealurile cu ochii mintii. Un turist cu experienta isi poate cladi propria sa realitate in functie de orasele si tarile vizitate, in conformitate cu obiceiurile si culturile intalnite.

Acest atestat la informatica va spune povestile a 3 mari orase ale Europei: Lisabona, Londra si Moscova. Cele 3 capitale au un trecut plin de istorie si un prezent care pare ca vine sa multumeasca acestui trecut incarcat.

Lisabona este capitala Portugaliei si are 550.000 locuitori, dintre care 2.900.000 in zona metropolitana, un numar impresionant desigur. Aceasta detine 2 obiective turistice care au fost înscrise pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, „Manastirea Jerónimos” si „Turnul Belém”. In atestat puteti gasi si alte monumente importante ale acestei capitale, dar si topul primelor 10 cele mai vizitate atractii turistice ale zonei, printre care putem aminti Cartierul de Sus Bairro Alto si Muzeul Faiantei, numit Museu do Azulejo.

Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit si are o populatie de 7.421.229 locuitori in Londra Mare, carora li se adauga alte cateva milioane in zona metropolitana. Aceasta gazduieste sediile a numeroase institutii si corporatii de importanta globala, dar are si palate muzee, aeroporturi, ambasade, consulate si teatre. Mai multe informatii cu privire la istoricul Londrei, dar si despre cultura acesteia veti afla din acest proiect la informatica. Mai mult de atat, veti gasi si o lista ce cuprinde cele mai importante si vizitate obiective turistice.

Moscova este capitala Rusiei, un oras cu 11,5 milioane de locuitori, aflat pe raul Moscova. Acesta reprezinta un centru politic major, stiintific, religios, financiar, dar si de transport in interiorul tarii si al intregului continent. Atestatul  prezinta generalitati despre etimologia numelui capitalei, dar si despre trecutul istoric, demografia, cultura si geografia capitalei. Pe langa toate aceste informatii, in atestat veti gasi si cele mai frumoase obiective turistice ale Moscovei, dintre care putem aminti Kremlin, Catedrala Sf. Vasile si Piata Rosie.

Imaginile deosebite ale fiecarei capitale vor trezi interesul celor pasionati, iar fisierele video vor realiza o prezentare minunata a acestora.

Acest atestat la info are 18 pagini in html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...