Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Animale Pe Cale De Disparitie
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

animale pe cale de disparitie, animale, capra neagra, balena albastra, ursul panda, tigru siberian, urs polar, testoase, rechini, delfini , atestate html

Descriere atestat

Este adevarat faptul ca omul a facut multe lucruri frumoase si folositoare pentru el si societate insa, este trist ca trebuie sa recunoastem ca tot noi, oamenii, am distrus frumusetile ce ne-au fost lasate prin actiunile noastre de-a lungul timpului. Astazi mii de specii de animale sunt pe cale sa dispara de pe fata pamantului fie ca au ramas prea putine exemplare dintr-o anumita specie din cauza braconajului, fie nu mai au hrana necesara si adapost in padurile care au fost defrisate tot de mana omului. Un subiect pe cat de interesant pe atat de ingrijorator si o tema pentru acest atestat la informatica: “Animale pe cale de disparitie”.

Proiectul este realizat in limbaj HTML si ofera informatii captivante despre animalele care sunt pe cale de disparitie atat de la noi din tara cat si din alte colturi ale lumii. Atestatul contine pagini HTML dedicate categoriilor de animale rare precum capra neagra, balena albastra, ursul panda,tigrul siberian, ursul polar, testoase, rechini,delfini si altele. Tot aici gasesti diverse articole despre animale pe cale de disparitie precum si imagini cu acestea.

Proiectul este insotit si de o documentatie de 30 de pagini in word, menita sa va sprijine, in intelegerea modului de realizare a acestui atestat.


Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...