Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Plante Medicinale
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, fitoterapie, medicina naturista, plante medicinale, medicina verde, Kundalini, aur verde, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica avand drept tema plantele medicinale are 24 pagini html si o cuprinzatoare documentatie in Word cu 34 de pagini.

Despre plantele medicinale s-au scris sute de mii de pagini pentru ca este medicina cea mai veche si poate cea mai performanta pentru ca rezultatele ei apar adesea inaintea celor din medicina clasica.

Pentru unii poate fi vorba de o buriana, in timp ce pentru altii poate fi leacul care-i salveaza de la moarte. Pentru unii poate fi o floare frumos mirositoare, in timp ce pentru altii poate fi o planta tamaduitoare.

Nu exista afectiune pentru care bunul Dumnezeu sa nu fi lasat un tratament. Aceasta este ideea de baza a medicinii naturiste. Indolenta poate, vremurile grele poate, zona geografica poate, au dus la pierderea a nenumarate “secrete”, putini mai fiind acum aceia care se pricep sa traduca natura, sa-i inteleaga mesajele, sa-i cunoasca secretele.

Ca in orice domeniu, si in privinta plantelor medicinale sunt nenumarati sceptici. Din pacate, atunci cand nu credem in ceea ce facem, acel lucru nu va reusi. A dovedit-o de atatea ori practica! Daca bem un ceai convinsi fiind ca el ne face bine, ca ne va lua de exemplu durerea de stomac, atunci acel lucru se va intampla si nu datorita autosugestiei, ci a beneficiilor ceaiului respectiv. El va fi insa doar un simplu ceai daca refuzam sa credem ca o planta ne-ar putea lua cumplita durere de stomac.

Am prezentat in paginile html ale acestui atestat la informatica o parte din uriasul univers al plantelor. Dupa un scurt istoric al plantelor medicinale, am prezentat cateva tipuri de plante (amareala, coada calului, ghintura, sapunarita, teiul, troscotul, zamosita) si energia lor, dar si modul in care trebuie folosite. De asemenea, am detaliat principiile fitoterapiei, iar inainte de o galerie foto si video, am descris modul de recoltare si de colectare a acestor bogatii ale naturii.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...