Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica China
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat html, atestat informatica, atestat info, China, republica, RC – Republica chineza, RPC – Republica populara chineza, Asia de Est, Partidul comunist chinez, Beijing, Taiwan, platou tibetan, monarhie, dinastie, chinezi han, orez, limba mandarina, atestate html

Descriere atestat

Atestatul acesta in html are 17 pagini html si este insotit de o documentatie in word de 31 pagini.

Atestatul prezinta o mare putere a lumii, China. Cand spunem Asia de est, spunem China, Republica Populara Chineza, spunem cel mai populat stat din lume. In paginile html ale proiectului am facut o succinta descriere a istoriei Chinei, a geografiei sale, dar am prezentat si informatii legate de demografie, politica, economie, infrastructura si cultura.

Sunt multe cuvinte care definesc China: traditie, rigoare, a doua economie mondiala. Cu totii avem cate ceva “made in China”, desi asta inseamna cel mai adesea de proasta calitate. Foarte multe produse sunt importate din China, mult prea multe am putea chiar spune, daca ne gandim ca nu exista domeniu in care sa nu fi ajuns fie lucrurile fabricate in China, fie muncitori din china, aparatura din China, etc. Iubim desigur cultura lor, mancarea lor (in tara noastra exista nenumarate restaurante chinezesti), dar cu toate acestea ea ramane un stat invaluit in multe controverse, in principal datorita politicii comuniste, extremiste am putea spune, daca ne gandim la limitele in privinta numarului de copii nascuti (care e preferabil sa fie baiat), etc.

China este superlativul in toate, dar nu neaparat in lucruri bune! China este “cea mai”: este tara cu cea mai lunga frontiera din intreaga lume, este tara care are cei mai multi vecini (invecinandu-se cu 14 state), tara cu cea mai mare biodiversitate din afara tropicelor, tara cea mai populata din lume, tara care emite cea mai mare cantitate de dioxid de carbon (din pacate), dar si tara care investeste cel mai mult din lume in comercializarea energiei regenerabile.

In Romania, China autentica este prezenta in domeniul gastronomiei. Mii de chinezi fie si-au deschis in tara noastra restaurante, fie sunt angajati in bucatarii ale restaurantelor de renume cu profil chinezesc. O bucatarie rafinata, diversa, cu o istorie de cateva milenii: asta ne invata chinezii bucatari care ne ofera o parte din specialitatile bucatariei lor. Orezul este alimentul lor de baza si poate fi preparat in sute de moduri, in sute de combinatii, cu sute de mirodenii. Nicio alta tara nu are un element culinar specific, cu o asa traditie. Este aproape un cult al orezului, la fel cum este si cel al ceaiului.

In afara de aceste date concrete legate de China, atestatul nostru la informatica dispune si de o galerie foto si video, pentru a completa imaginea unei tari deosebite si a o intelege mai bine.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...