Cum Fac Un Atestat Sau Un Site In Html

Scopul tutorialului

Acest tutorial a fost creat cu scopul de a-i face pe elevi de liceu si nu numai, sa inteleaga modul in care isi pot construi un atestat la informatica in HTML sau un site de la zero .

Ce programe pot folosi pentru HTML

Pe internet exista o multitudine de programe care va permit sa scrieti cod in HTML si aici fac referire la editoarele de HTML precum Macromedia Dreamweaver, Notepad++, Visual Studio, NetBeans, Sublime s.a.  Dintre toate acestea, personal, va recomand Sublime pentru ca este gratuit si ofera posibilitatea instalarii unor pachete gratuite care fac din acest editor un instrument de scris cod foarte util.

Mai exista o categorie de programe care genereaza cod HTML. Pentru a folosi astfel de programe nici nu este nevoie sa aveti cunostinte despre limbajul HTML. Un astfel de soft, atat de usor de folosit, este si WebPage-Maker. Programul poate fi descarcat gratuit insa pentru a elimina orice link catre siteul oficial de la webpage-maker aveti nevoie de achizitionarea unei licente.
Cu ajutorul acestui soft puteti crea un atestat in html intr-un timp foarte scurt. Singurul minus al programului este legat de faptul ca webpage-maker dispune de un numar foarte mic de template-uri (maxim 8). Cu toate acesta sunt de parere ca acest soft este suficient pentru a va crea un atestat la informatica in html sau un simplu site fara a avea cunostinte despre limbajul HTML. Tot ce trebuie sa faceti este sa va instalati programul si sa invatati sa il utilizati. Daca sunteti tentat de folosirea softului si nu va descurcati cu el, putem crea un tutorial in limba romana care sa va ajute sa va creati un atestat fara prea mare efort.

Nu aveti timp sa va faceti un site? Puteti apela la noi pentru crearea unui site sau  a unui atestat la informatica in HTML. In 2 zile vi-l putem face iar pe langa site-ul in sine primiti si o documentatie ( o explicatie la ceea ce s-a facut).

Scris de AtestateLaInformatica.ro

0