Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Snooker
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

snooker, sport, turnee, biliard, joc, jucatori, atestate html

Descriere atestat

Frate mai mic al biliardului, snooker-ul este un joc aparut oarecum recent devenind sport profesionist abia in anul 1976. Astazi se organizeaza nenumarate campionate de snooker si reprezinta o provocare atat pentru competitorii de la masa de joc cat si pentru privitori. Snooker-ul constituie si subiectul acestui atestat la informatica in HTML, fiind tema acestui proiect.
Proiectul prezinta informatii despre sportul snooker, istoric, reguli de joc, forul conducator, turnee, jucatori importanti de snooker, precum si rezultate obtinute de-a lungul timpului in cele mai importante turnee de snooker. Scorurile din turneele de snooker sunt afisate in mai multe tabele, cronologic, cu date referitoare la perioada desfasurarii, nume, locatie, castigatori, finalisti si scor.
Meniul este simplu de utilizat permitand o navigare rapida printre paginile proiectului. Design-ul este unul placut, timpul petrecut in vederea descoperirii tainelor acestui joc fiind o placere.
Acest atestat este insotit si de o prezentare a modului de realizare in aceasta forma a lucrarii; aceasta este redactat in Word si te va ajuta sa intelegi pas cu pas cum a ajuns in actuala forma acest proiect.


Parerile clientilor


Nota atestat 5.0/5
pe baza la 2 voturi date de utilizatori.

Un Atestat Deosebit
5/5
Imi place foarte mult felul in care prezentati acest atestat! Se vede ca descrierea proiectului este una profesionala care iti face o parere clara despre continutul acestei teme de atestat.

Postat de la data de 04-02-2015

Jocul E Prea Tare
5/5
In loc sa citesc ce e prin atestat am-am apucat sa joc joculetul in flash din atestat. :)) Un atestat de calitate pe care il recomand cu incredere!

Postat de la data de 05-02-2015

  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...