Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Familia
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat html, atestat la informatica, atestat, pagini html, familie, relatii familiale, rudenie, patriarhat, matriarhat, generatii, functii ale familiei, legislatie familiala, dreptul familiei, drepturi familiare, familie nucleara, familie extinsa, familie monoparentala, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica are 18 pagini html si o documentatie in word cu 30 de pagini.

Atestatul ofera o imagine de ansamblu asupra familiei, o notiune atat de diferit perceputa de diferitele natiuni ale lumii si de diferitele epoci istorice.

Familia nu este numita intamplator celula de baza. Ea este punctul de plecare al oamenilor, al animalelor pentru ca asa este in natura firii. Nu se va naste niciodata un copil fara un “tata”, indiferent de forma in care contribuie tatal la procreere, data fiind dezvoltarea atat de avansata a stiintei medicale. Dar dincolo de acest aspect, familia trebuie sa fie analizata in intregul ei, ca imagine a unei unitati. Familia este simbolul, este intruchiparea armoniei, bucuriei, iubirii.

Desi initial termenul avea semnificatia “sclav de casa”, de-a lungul timpului intelesul s-a schimbat, din fericire. A ramas insa acelasi in tarile slab dezvoltate, in care fie rolul barbatului (patriarhat), fie cel al femeii (matriarhat) este cel important, singurul care conteaza. Secole intregi, in unele tari barbatul a fost vazut ca sef, ca cel care ordona, restul familiei trebuind sa se supuna cerintelor sale, oricat de absurde sau de infioratoare ar fi.

Istoria aminteste de modelul clasic al familiei, de cel contractualist, de cel comunitar, dar si de cel bazat pe drepturi si responsabilitati relationale.

In acest atestat am amintit si cele mai cunoscute forme de familie intalnite de-a lungul timpului in lume: familia monogama sau poligama; familia nucleara, extinsa si cea monoparentala.

De asemenea, am descris in paginile html ale atestatului modelele de familie in Roma, in Japonia, dar am prezentat si informatii legate de familia hindusa si cea araba. Un alt aspect prezentat in proiect vizeaza familia in arta, asa cum este ea vazut in literatura de exemplu sau in pictura.

In ceea ce priveste tara noastra, in prezent, situatia familiei, cu drepturile si responsabilitatile sale, sunt reglementate legal in Codul civil. Familia este protejata de lege, rolul celor doi parteneri de viata fiind egal. Ei sunt obligati sa se respecte si orice violare a drepturilor unuia dintre soti se pedepseste chiar si cu inchisoarea (violenta domestica, furt intre soti, etc)  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...