Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Aviatia
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

aviatia, aviatia civila, aviatia militara, aviatori, muzeul aviatiei, henri coanda, avion, elicopter, dirijabile, forte aeriene, atestate html

Descriere atestat

Cu totii am visat la un moment dat sa fim deasupra tuturor, sa zburam. Aviatia este un domeniu care a prezentat intotdeauna un interes aparte pentru ca intr-adevar este un domeniu aparte ce nu-l poate atinge oricine.
Acest atestat prezinta evolutia din domeniul aerospatial de-a lungul timpului. Proiectul dezbate teme precum aviatia civila, aviatia militara, aviatori romani (Henri Coanda), are o clasificare succinta a aparatelor de zbor (avioane, elicoptere, dirijabile)din inzestrarea tarii, aminteste despre muzeul aviatiei a.s.
Design-ul este unul placut iar meniul site-ului este foarte usor. Proiectul contine si un filmulet pe baza temei dezvoltate.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...