Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Jocul World Of Tanks
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, atestat html, joc video, World of Tanks, clasificarea tancurilor, munitie, alegerea tancurilor, High Explosive, tipuri de tancuri, atestate html

Descriere atestat

Jocurile video castiga din ce in ce mai mult teren in inimile celor mici, dar si in ale adolescentilor, care captivati petrec ore in sir in compania acestora, renuntand uneori chiar la viata sociala si la un viitor cat se poate de normal.

Acest atestat la informatica ne prezinta jocul World of Tanks, in traducere Lumea tancurilor, un joc video din categoria de strategie, ce arata in timp real vehicule de lupta din al XX-lea. Acesta a atras numerosi jucatori la nivel mondial, peste 75.000.000 de jucatori inregistrati, iar numarul acestora creste de la an la an.

Fiecare tip de tanc este potrivit pentru un tip de lupta. In cadrul acestui atestat html veti afla care sunt cele 4 tipuri de lupte existente in World of Tanks, dar si care sunt tiputile de tancuri si caracteristicile acestora. Ca un scurt exemplu a ceea ce veti gasi in atestat, exista urmatoarele clasificari ale tancurilor: tancuri usoare, mediii, grele, vanator de tancuri, tunuri autopropulsate sau artilerie.

De asemenea, alegerea munitiei ocupa un loc important in cadrul acestui joc video. Exista munitie AP si munitie APCR, fiecare avand un set de caracteristici bine definit in cadrul atestatului. Astfel, alegera tancului implica si alegerea munitiei.

Mai mult de atat, munitia Munitia High Explosive poate fi de mai multe tipuri, dintre care munitia HEAT si munitia HESH. Cu detalii despre acestea, dar si despre alte tipuri de munitie din aceasta categorie, va veni prezentul model de atestat.

Acest proiect prezinta explicatii clare despre modul in care se poate participa la jocul World of Tanks, despre principalele scopuri si obiective ale acestuia, dar si despre modul in care ai putea sa devi unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii.

Acest atestat la info are 23 de pagini in html si o documentatie in word de 30 de pagini cu explicatii cu privire la modul de realizare al proiectului.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...