Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Modemul
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

modemuri, router, wireless, atestate html

Descriere atestat

Tehnologia a evoluat enorm in ultimii ani si este intr-o continua cautare de si mai multa performanta. Toate acestea vin in folosul nostru, al utilizatorilor, indivizi dependenti de calculator si internet. Acest atestat la informatica in HTML vine in ajutorul nostru cu o tema foarte interesanta si de actualitate; modemul, routerul si internetul sunt termenii cheie in jurul carora se contureaza continutul informational.
Proiectul prezinta informatii despre modem, ce este, caracteristici, router, modele de routere si modemuri, un istoric al lor si cum au evoluat de-a lungul timpului, internetul, implicarea si felul de actiune in aria tehnologica a acestor “accesorii pc”.
Modul de expunere al continutului este unul foarte atractiv, astfel incat veti putea parcurge cu usurinta si placere paginile proiectului. Imaginile, cromatica, structurarea informatiilor s.a dau un plus de frumusete si originalitate acestui atestat la informatica.
Acest atestat are in componenta sa si o documentatie in Word care are menirea de a va ajuta, aratadu-va pas cu pas cum a fost realizat prezentul proiect.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...