Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Dependenta Mass Media
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, proiect html, atestat la informatica, mass-media, rolul mass-media, mijloace de informare, stire, informatie, influenta opiniei publice, revista, ziare, posturi de televiziune, presa scrisa, Teoria lui Lippman, Spirala tacerii, dezavantajele mass-media., atestate html

Descriere atestat

Ti-ai imaginat cum ar fi o zi fara informatie?! Deschizi radioul-iar de acolo se aude doar linistea,pornesti televizorul dar ecranul e negru si mut.Vrei sa aflii ce se intampla in lume din internet-insa drept raspuns primesti o permanenta eroare de conexiune.Iar paginile din reviste si ziare sunt goale.Ori nu mai sunt deloc...

Toate aceste lucruri reprezinta mass-media-un fenomen cu care ne am obisnuit,intru-atat ca ni se pare firesc precum aerul si aproape ca nu-l observamAceasta pentru ca el exista datorita oamenilor.

Proiectul nostru in html,numit Dependenta Mass-Media are in prim plan tot ceea ce reprezinta mass media,rolul acesteia,sursele de informare care sunt foarte numeroase,precum internetul,revistele sau telefoanele mobile.

Mai mult tot in cadrul acestui proiect vei afla despre Teoria lui Lippman,teoria cultivarii,a dependentei,dar si despre Spirala Tacerii-un model ce arata efectele comunicarii asupra indivizilor .

Vei descoperi de-a lungul acestui proiect avanatajele dar si dezavantajele oferite de mass-media.

Pe ultimele pagini vei gasi o galerie foto cu imagini sugestive despre impactul asupra omului a mijloacelor de informare dar si un video informativ pe aceasta tema.

Atestatul este insotit si de o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...