Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Roma Antica
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, Regatul Roman, Roma antica, Nero, gladiator, daci, Balcani, Iuliu Caesar, Sarmisegetusa, garda imperiala, garda calare, pretorieni, Dacia, centurion, razboi punic, patricieni, plebei, liberti, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 28 pagini html si o documentatie in word cu 31 pagini.

Cand spunem Roma antica, ne referim la intervalul dintre 753 i.Hr si 476 d.Hr. Vorbim asadar despre douasprezece secole cand civilizatia romana a ajuns un imperiu extins, trecand prin monarhie si apoi prin republica oligarhica.

Roma a dominat Europa de Vest si toata zona din jurul Marii Mediterane, dar a cedat in final in fata barbarilor care i-au invadat, fiind debutul, in secolul cinci, a declinului Imperiului Roman si a inceputului de Ev Mediu.

Exista nenumarate mituri legate de Roma Antica, o parte dintre ele prezentandu-le in paginile html ale atestatului. De exemplu, se considerau a fi o delicatesa limbile de Flamingo. De asemenea, se crede ca speranta de viata era intre 20-30 de ani sau ca urina folosea la spalatul hainelor. Incalzirea centrala se crede ca a fost inventata tot de romani, sclavii fiind cei care intretineau focurile care ardeau in subteran. Tot ei se pare ca au produs cimentul, din amestecul cenusii, a calcarului si a apei. Era insa un ciment greu, daca nu aproape imposibil de folosit pentru ca se intarea imediat, aproape instantaneu. Un alt lucru bizar despre romani este acela ca ei mancau soareci. Un soarece rumenit, cu miere de albine era chiar o delicatesa. Soarecii erau tinuti in borcane de teracota.

In afara de aceste curiozitati mai mult sau mai putin inedite, am prezentat in acest atestat informatii despre Perioada Imperiului, despre religia vremii si zeitatile cinstite, divinitatile in care credeau romanii. Am vorbit si despre dacii din Roma care au locuit in actuala zona a Balcanilor intre anii 44 i. Hr si 34 i. Hr. In principal, ei erau gladiatori si se antrenau in arene mici, numite atunci “ludus”, cele mai cunoscute fiind Matutinus, Magnus, Dacicus, Gallicus. Au devenit apoi membri ai garzii imperiale si a celei calare.

Razboielor Romei le sunt dedicate alte cateva pagini html pentru ca vorbim despre cucerirea Italiei, despre luptele cu latinii, despre Italia de Sud si Italia subjugata, dar si despre cele trei razboaie punice.

Inainte de galeria foto si video menite sa intregeasca tabloul despre Roma antica, am descris si societatea vremii, cu patricienii ei, cu plebeii, libertii si peregrinii ei, acestia din urma reprezentand si majoritatea covarsitoare a locuitorilor imperiului in primele doua secole d. Hr.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...