Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Produse Naturiste
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, fitoterapie, medicina naturista, plante medicinale, medicina verde, Kundalini, aur verde bio, eco, bio plant, bioactivatori, proces ecologic, detoxifiere, substante nutritive, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 34 pagini html si o documentatie in Word de 32 pagini.

Cel mai adesea suntem tentati sa asociem sanatatea cu produsele naturiste pentru ca ce-i mai bun decat un lapte natural de la tara, un ou de la gaina din curte, o miere de albine proaspata, un pahar de vin de la proprii struguri? Nu sunt taranii cei care imbatranesc fara sa fi trecut vreodata pe la medic, prin salile de operatii? Asta pentru ca isi fac singuri uleiurile de dat pe piele pentru calcaie crapate, isi fac singuri mirifice ceaiuri din plante pentru orice fel de durere, mananca paine facuta de ei, in cuptorul cu lemne si lista ar putea continua la nesfarsit.

Pe de alta parte insa, in ultimul timp s-a exagerat cu aceasta viata naturala, fiind vazuta de multi ca o ocazie de-a face multi bani intr-un timp foarte scurt pentru ca pentru sanatatea noastra si a celor dragi noua, a copiilor si parintilor nostri am face orice. Asa s-a ajuns de exemplu la situatia in care sunt magazine cu produse naturiste la zeci de metri una de alta, sute de site uri care comercializeaza astfel de produse. Se impune de aceea o documentare prealabila, o constientizare a faptului ca nu tot ce e in reclame de pilda e valabil si in realitate, etc.

De asemenea, echilibrul se impune in absolut toate domeniile vietii noastre. De exemplu, nu vom pierde noptile pentru ca apoi dimineata sa bem o cana de lapte bio si sa avem apoi pretentia sa fim energici si plini de vitalitate toata ziua sau nu vom manca dimineata biscuiti cu legume bio si la pranz o pizza cu salam. A consuma produse naturiste inseamna a alege un intreg stil de viata sanatos si temperat!

Despre viata cu produse naturale am discutat asadar in acest atestat la informatica in care, dupa un scurt istoric al produselor naturiste si a rolului lor esential in tratamentul a nenumarate afectiuni (dermatologice, ale sistemului circulator, osos), am enumerat cele mai cunoscute si uzitate alimente naturale si bio, pentru ca apoi sa prezentam cateva aspecte legate de ceea ce presupune un trai sanatos. In finalul atestatului, inainte de o galerie foto si video, am oferit datele de contact ale firmei care comercializeaza astfel de produse. Bioplant este un supermarket care are peste 15000 de produse, fiind evidenta preocuparea lor pentru satisfacerea nevoilor clientilor sai.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...