Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Istoria Muzicii
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, muzica, istoria muzicii, evolutia muzicii, perioada preistorica, antichitate, evul mediu, renasterea, proiect, atestate html

Descriere atestat

Muzica a existat dintotdeauna, chiar daca in antichitate nu i se atribuise inca un nume. Pentru multi dintre noi, muzica inseamna relaxare, intelegerea de sine, dar si punerea gandurilor in ordine, insa pentru marile voci ale lumii, muzica este un imn al sufletului, un mod de exprimare al sentimentelor si trairilor.

Acest atestat la informatica aduce in discutie captivanta evolutie a muzicii, din perioada preistorica, antica, a evului mediu, dar si a renasterii. Fiecare dintre aceste perioade de timp si-a pus amprenta asupra muzicii, aceasta ajungand ceea ce este astazi, remediu pentru inimi si minti.

Desi la inceput muzica nu avea ritm si se canta la unison, aceasta l-a insotit pe om de-a lungul evolutiei sale. Muzica din perioada preistorica lua nastere prin intermediul lovirii pietrelor. Mai tarziu, muzica din antichitate a cunoscut o organizare a sunetelor. S-a demonstrat ca muzica a fost initial utilizata drept dar adus imparatilor si zeitatilor.

In China antica se spune ca existau imnuri pentru imparati, dar si muzica de cult, in timp ce in Egiptul antic, muzica era un omagiu adus zeilor la templele acestora.

Fiecare perioada din antichitate va fi insotita de imagini semnificative acelui timp, dar si de fisiere video care explica in detaliu si ofera exemple adecvate si pe intelesul tuturor.

Cu mai multe informatii vine acest model de atestat, care ne vorbeste atat despre subiectele anterioare, cat si despre opera din Europa. Intrebarile in domeniul istoriei muzicale isi vor gasi raspunsul prin acest proiect.

Acest atestat la info are 8 pagini html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...