Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Assassins Creed Unity
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, html, atestat info, Assassins Creed Unity, joc, joc video, consola, Ubisoft, single player, multiplayer, playtech, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 20 pagini html si o documentatie in word cu 31 pagini.

Jocurile pe calculator sunt mai mult decat ce-ar putea parea la o prima privire, si anume un simplu joc. Este un nou mod de socializare, de-a cunoaste oameni noi, cu pasiuni comune cu ale noastre. Este o lume noua, atat de aproape de real, incat virtual pare echivalent cu concret, palpabil. Universul jocurilor este atat de generos incat odata intrati in el, cu greu gasim portita de iesire. Jocurile atrag tinerii de toate varstele si creaza dependenta pentru ca e greu sa ne dezlipim de placere, de momente in care suntem fericiti, relaxati si, de ce nu, invingatori.

            Atestatul acesta la informatica descrie un joc foarte popular, Assassins’a Creed Unity. Vorbim despre un joc video lansat in 2007 care a fost imediat apreciat. Initial, jocul a fost lansat pe console pentru ca dupa un an sa apara si varianta PC. Au mai aparut apoi si alte jocuri care s-au inspirat din tema acestuia: un barman rapit si dus intr-o locatie necunoscuta unde este supus unor teste. Dispozitivul Animus (insemnand suflet, inima) poate prelua amintiri din codul genetic al lui Desmond Miles, eroul jocului. Nu de el sunt interesati rapitorii, ci de stramosul sau, Altaïr, ale carui amintiri trebuie sa fie acum traite de Desmond.

            Jocul a avut un succes peste asteptari, fiind vandute peste 8 milioane de exemplare in doar 2 ani de la lansare. Au aparut apoi si variantele de joc pentru telefoane mobile, in martie 2013 inregistrandu-se peste 55 milioane de exemplare vandute.

            Orice joc este pana la urma o poveste. Daca ne place povestea, atunci ne contopim cu ea, ne identificam cu ea, devenim eroul povestii. Acest lucru este valabil si in cazul acestui joc. Desi mai pot fi aduse multe imbunatatiri, el ramane in topul preferintelor a milioane de playeri, de jucatori iubitori de aventura. Atrasi de misiunile strategice, de provocarile continue, de luptele cu fel de fel de arme, cu multi inamici, jucatorii ignora unele probleme legate de sistemul de navigare sau de cel de lupta, care vor fi cu siguranta imbunatatite.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...