Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Feng Shui
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat, proiect html, feng shui, proiect htm feng shui, pinyin, qi, sfaturi feng shui, numarul kua, atestate html

Descriere atestat

In ultima vreme un accent tot mai mare se pune pe mediul ambiental, pe arta decoratiunilor interioare deoarece este foarte important ca mediul in care iti desfasori activitatile sa-ti produca o stare de bine, de relaxare si sa te incarce cu energie pozitiva in acelasi timp. Feng Shui-ul este o arta si reprezinta tema cestui atestat la informatica in HTML.
Proiectul prezinta informatii depre arta decoratiunilor, a mediului abiental, importanta acestuia,sfaturi utile si nu in ultimul rand vorbeste despre pinyin, qi -notiuni des intalnite in acest domeniu. Atestatul contine o galerie foto si un video.
Meniul este unul foarte accesibil facand posibila o navigare extrem de rapida printre paginile atestatului. Modul de prezentare este unul atractiv, imaginile, fonturile te vor capta spre descoperirea artei mediului ambiental si cum sa-ti aranjezi propriul spatiu.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...