Informatii Atestat Informatica
Tema: Atestat Informatica Istoria Animatiei
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!
Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.
Cuvinte cheie
html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, model de atestat, istoria animatiei, animatia, regizori, etimologie, desen animat, Fantasia, principiile animatiei, anime, animatii, fenakistoscopul, principiul anticiparii, atestate htmlDescriere atestat
Animatia reprezinta un element ce a marcat copilaria fiecaruia dintre noi, in cel mai frumos sens cu putinta. Aceasta ne-a facut sa trecem dincolo de realitate, pe un taram al povestilor, unde lucrurile devin brusc fascinante. Desigur, animatia nu a existat dintotdeauna, istoria filmului animat incepand cu anul 1890 cu un film creat de francezul Charles-Emille Reynaud.
Istoria animatiei ne prezita o trecere sistematica, o avansare lenta, dar sigura catre ceea ce azi numim desen sau film animat si pe care il putem gasi foarte simplu, printr-o cautare in browser-ul de internet.
Acest atestat la informatica ne ofera o definie pentru termenul de animatie, ne povesteste despre istoria acesteia, dar si despre etimologia termenului “desen animat”.
Printre cei mai cunoscuti regizori care au pus bazele primelor filme animate se numara Vladislav Starevich, care a creat o adevarata capodopera numita "Greierul şi Furnica", Windsor McKay, autor al "Gertie-dinozaurul" si multi altii.
Tot din acest atestat veti afla ce inseamna fenakistoscopul, unul dintre cele mai vechi dispozitive de succes comercial, inventat in 1832, dar si povestea de viata a americanului Pat Sullivan. Acesta a exploatat viata unui tanar animator pe nume Otto Messmer, personaj de la care a invatat renumitul Walt Disney.
Mai mult de atat, acest model de atestat va detaliaza principiile animatiei: turtirea si intinderea, aranjarea cadrelor si fotograma cu fotograma sau de la keyframe la keyframe. Principiul anticiparii are o importanta deosebita, deoarece pregateste publicul pentru actiunea care urmeaza sa se desfasoare.
De asemenea, un alt subiect care a captat atentia multor persoane este cel al anime-urilor, acestea fiind la baza seriale animate produse in Japonia. Alte exemple de animatii ar putea fi “Bugs Bunny”, “Dexter's Laboratory”, “Familia Flinstone” sau chiar cunoscutul si urmaritul desen animat “Tom si Jerry”.
Acest atestat la info are 30 de pagini html si o documentatie in word de 30 de pagini.
Adauga parerea ta