Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Metallica
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, thrash metal, heavy metal, hard rock, rock, death magnetic, Lloyd Grant, miscare metal, atitudine in-your-face, metal mania, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica are 21 de pagini html si o ampla documentatie in Word cu 31 de pagini.

Statele Unite ale Americii au foarte multe voci legendare, voci care vor ramane semnificative pentru anumite genuri muzicale decenii de-a randul. In Los Angeles, California, a luat nastere Metallica, o formatie rock, o formatie de thrash metal. Succesul lor este dovedit de cele peste 100 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, prin milioanele de fani de toate varstele. Alaturi de alte 3 formatii, Metallica face parte din “Big Four of Thrash”: Slayer, Megadeth, Anthrax.

Metallica este fara indoiala formatia de heavy metal cea mai de succes din intreaga lume. Din 1981 de cand a luat fiinta, din formatie (compusa acum din James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo) au facut parte mai multi cantareti dintre care cei mai faimosi sunt Jason Newsted, Cliff Burton, Dave Mustaine, Ron McGovney, Lloyd Grant.

Metallica a ajuns foarte repede adorata de public datorita atitudinii “in-your-face”, datorita stilului lor agresiv si foarte rapid. Cu un debut greu din punct de vedere financiar, fiind nevoiti sa doarma pe jos, sa manance salam gol pentru ca nu aveau nici paine, cu mese pe banii promoterilor, au reusit intr-un timp scurt sa depaseasca acest impas, au reusit sa inteleaga ca alcoolul nu le tinea nici de cald si nici de foame asa cum aveau impresia.

La 8 ani de la formare, Metallica a luat deja primul premiu Grammy. In total ei au primit sapte premii Grammy, patru dintre ele la categoria “Best Metal Performances”. Celelalte premii sunt obtinute pentru Best Metal Performance With Vocal, Best Hard Rock Performance, Best Rock Instrumental Performance.

In acest atestat am prezentat, pe langa geneza formatiei si date legate de activitatea trupei, cele mai importante albume, dar si informatii despre stilul lor, despre membrii echipei, despre premiile obtinute, etc. Ultimile pagini html sunt dedicate unei galerii foto si unei prezentari video pentru ca Metallica e inainte de orice, muzica!  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...