Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Tehnologia Motoarelor
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, motor, motoare Otto, energie termica, combustibil, energie mecanica, motor electric, motor termic, motor cu ardere, motor cu aburi, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 24 pagini html si o documentatie in word de 31 de pagini.

Mecanica ar putea parea un domeniu exlusiv al mecanicilor pentru ca nu-i asa, nu prea am vazut femei mecanic. Este poate pentru ca pasiunea pentru masini o au in special barbatii, desi o masina cu un motor puternic si-ar dori probabil orice femeie. La ce suntem de fapt atenti atunci cand ne cumparam o masina? Ne intereseaza pretul, culoarea, marca, tipul de carburant, puterea motorului? Este masina oglinda soferului sau “toate masinile sunt la fel”?

Despre unul dintre aceste aspecte am discutat in paginile html ale acestui proiect si anume despre motor. Am analizat tehnologia motoarelor, prezentand mai intai cateva delimitari teoretice ale notiunii de motor pentru ca nu doar autovehiculele au motor, ci si tot felul de mijloace de transport terestru, navale sau aeriene. Chiar si unele aparate de uz casnic au motor. Vorbim de fapt despre un dispozitiv, o masina, motorul, care este alimentat cu o anumita energie pe care el o transforma in energie mecanica. In linii mari, motoarele pot fi de doua tipuri: electrice, cele alimentate cu curent electric si termice, cele alimentate cu carburanti.

Am prezentat apoi o scurta istorie a motoarelor, dupa care am descris pe scurt principalele caracteristici ale motoarelor: a celui cu ardere, a celui cu aburi, a motorului Sitrling, Carnot, Diesel sau a turbopulsorului.

Un top cu 10 tipuri de motoare constituie alte pagini html ale atestatului, pe primul loc situandu-se Volkswagen Golf (Mk6). VW Golf este considerata a fi cea mai cautata masina second la nivelul Europei. Cu toate acestea, motoarele mari, cum sunt cele pe benzina turbo pe care mizeaza Golf 6, au nevoie de intretinere si pot aparea probleme la un rulaj excesiv.

Ultimele pagini ale atestatului sunt ocupate de curiozitati despre motoare, de o galerie foto si video care completeaza aceasta scurta incursiune in lumea tehnologiei motoarelor.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...