Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Drobeta Si Orsova
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, proiect, atestat html, model de atestat, Drobeta -Turnu Severin, Orsova, perioada preistorica, perioada antica, Cazanele Dunarii, Clisura Dunarii, Legenda batranului de piatra, Legenda lui Iovan Iorgovan, atestate html

Descriere atestat

Romania pune la dispozitia turistilor romani sau de peste granite locuri ce prezinta un puternic trecut istoric, dar si o frumusete aparte dobandita fie prin relieful variat, fie prin constructia lor din antichitate.

In cadrul acestui atestat la informatica va prezentam 2 dintre cele mai cunoscute si vizitate municipii ale Romaniei: Drobeta -Turnu Severin, resedinta judetului Mehedinti si Orsova, municipiu al aceluiasi judet.

Specialistii au scos la iveala urme umane ce dateaza din perioada preistorica, urme ce indica trecerea acestuia de la stadiul de culegator, pescar, si vanator la o civilizatie moderna. Mai mult de atat, perioada antica ofera informatii despre Castrul Drobeta ca fiind primul centru urban cu importanta militara, economica si religioasa. Prezentul atestat html va ofera detalii atat din perioada antichitatii, cat si din cea preistorica, insotite de imagini reprezentative si fisiere video.

Mai mult de atat, acest proiect va face cunoscute mai multe obiective turistice ale Drobetei-Turnu Severin, printre care Parcul Natural Portile de Fier, Pietrele Rosii si ale Orsovei, cea mai importanta fiind Chipul lui Decebal.

Cu mai multe informatii despre acestea, dar si despre Defileul Dunarii si Clisura Dunarii vine in ajutor acest model de atestat.

Exista 2 legende memorabile pentru cele 2 municipii amintite anterior, Legenda batranului de piatra, respectiv Legenda lui Iovan Iorgovan. Prima dintre acestea spune povestea unui batran ce ar veghea zona barajului hidroenergetic de pe Drumul European 70, neavand liniste din cauza pierderii sotiei in momentul constructiei barajului. Cea de-a doua insa se petrece in apropierea localitatii Orsova si povesteste despre o stanca uriasa care se prabuseste formand podul de la Ponoare.

Acest atestat ofera informatii atat despre istoria municipiului Drobeta -Turnu Severin, cat si despre cea a Orsovei. Pentru cei fascinati de acestea, va invitam sa primiti toate detalii prin intermediul proiectului.

Acest atestat la info are 20 de pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...