Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Armata Romana
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat, html, atestat info, armata romana, fortele armate romane, forte terestre, forte navale, forte aeriene, Statul major General, Ministerul Apararii Nationale, serviciu militar, dotari tehnice, echipament militar, armament, tehnica militara, distinctii militare, securitate, stagiu militar, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica are o documentatie in Word de 31 pagini si 20 pagini html. Vorbim despre armata romana, pilonul de baza al sigurantei nationale. Cu totii avem nevoie de siguranta si cand ne gandim la protectie, ca tara, ne gandim in primul rand la armata. Desi din 2007 stagiul militar nu mai e obligatoriu (pe timp de pace se inroleaza in armata doar cei care isi doresc acest lucru), din pacate ar spune unii, armata si-a pastrat rolul de forta, asa cum ii spune si numele: Fortele Armate Romane, locul unde nu sunt permise abateri, locul unde domneste regula, strictetea, seriozitatea, angajamentul si, poate cel mai important, patriotismul.

            Ziua armatei romane se sarbatoreste in fiecare an pe 25 octombrie, ocazie cu care au loc si frumoasele parade militare, spectacol pe care il mai putem vedea si cu ocazia zilei Romaniei, pe 1 decembrie.

            Romania are foarte multe efective trimise in diferite misiuni internationale, nu de putine ori tara noastra fiind vaduvita de tineri curajosi, morti in teatrele de operatiuni din Irak sau Afganistan, de exemplu. Pacea lumii trebuie insa mentinuta cu orice sacrificii, din pacate uneori si umane. Desi tara noastra a dotat armata romana cu echipamente moderne, sunt inca necesare miliarde de euro pentru mentinerea la un nivel optim a fortelor aeriene, terestre si navale.

            Acest atestat prezinta armata romana, de la debuturile ei si pana in momentul de fata, progresele fiind evidente. Acest progres, desi laudabil din punct de vedere tehnic, pragmatic, n-ar fi trebuit sa fie necesar intr-o lume normala, democrata, in care drepturile si libertatile cetatenilor sunt respectate. Trebuie insa sa fim realisti si sa observam gradul actual de dezumanizare, comportamentul celor care vor sa detina lumea, sa aiba controlul.

De la simple lupte, la batalii, la razboaie, peste tot avem nevoie de armata, de o armata cu militari bine instruiti, dar si cu o tehnica militara care sa poata face fata cu succes la diferitele misiuni. Vorbim despre dotarea armatei cu tancuri, cu avioane (resursele multor avioane sunt expirate in momentul de fata si nu mai pot fi ridicate de la sol), cu fregate, etc. Este o munca continua, sustinuta, la fel de intensa in fiecare zi. De exemplu, dupa achizitionarea unui aparat de zbor, doar formarea pilotilor dureaza macar 2 ani.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...