Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica George Bacovia
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

autor, george bacovia, poet, poezie, simbolism, plumb, amurg, noapte de vara, natura, infernul citadin, poet modern, poet interbelic, scriitori, atestate html

Descriere atestat

Desi apartine simbolismului, opera lui George Bacovia si-a dovedit modernitatea si a dainuit de-a lungul timpului pozitionandu-l pe marele poet intre cei mai de seama poeti interbelici.
Acest atestat la informatica in HTML prezinta viata si opera lui George Bacovia, universul liricii bacoviene. Proiectul are 72 de pagini in care sunt tratate temele liricii bacoviene (natura, infernul citadin etc.) precum, un album de poezie si alte detalii specifice subiectului dezvoltat in lucrarea de fata.
Meniul este simplu de utilizat, cu butoane ce permit o navigare rapida printre paginile proiectului iar design-ul este foarte atractiv, cu imagini multe, fonturi si efecte placute ochiului.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...