Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Iulia Hasdeu
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Iulia Hasdeu, casa memoriala, spiritism, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica are 14 pagini html si este insotit de o ampla documentatie in word cu 30 de pagini.

Bogdan Petriceicu Hasdeu, savant renumit, a avut o fiica, Iulia. Scriitoare talentata, cu o superba voce de soprana, cu talent la pictura, era interesata si de limbile straine, dar si de filosofie. A studiat mult, urmand cursuri la Conservatorul din Bucuresti, cursuri pariculare de desen si de pictura in Franta, la Paris. Vorbim asadar despre un copil supradotat, cu capacitati extraordinare, la doar opt ani avand deja sustinute toate examenele pentru primele patru clase. La doar 11 ani era deja absolventa a Colegiului National Sfantul Sava, urmand in acelasi timp si cursurile Conservatorului din Bucuresti pentru ca apoi sa plece pentru studii in Paris, fiind prima femeie de origine romana care a studiat la Sorbona.

In paginile html ale acestui atestat, dupa o scurta prezentare a vietii Iuliei Hasdeu, am facut o trecere in revista a operei sale. Vorbim despre o opera in mare parte postuma alcatuita in principal din poezii (Moartea, Zile de neliniste, O, Doamne!, Evantaiul, A fi iubita, Himera, Nu-ndraznesc), dar si piese de teatru, povesti sau povestiri. Istoria literara a pastrat si un jurnal de-al scriitoarei, dar si o ampla corespondenta cu tatal ei.

Povestea de viata a Iuliei si a tatalui ei este coplesitoare si induiosatoare: un copil precoce, impins de tata sa studieze cat mai mult, nemaiputand fi apoi oprita din acest turbion al studiului de tatal care si-a dat seama ca fiica sa a depasit cu mult limita rezistentei fizice a unui om. In cei 19 ani de viata nu a facut altceva decat sa studieze, manata de o ambitie fatala de a nu se intoarce in tara fara macar sa fie licentiata. In amintirea celei al carui spirit i-a scris tatalui ca este fericita si ca se vor revedea, Bogdan Petriceicu Hasdeu ridica un castel, unde fiica lui sa se poata odihni, dorindu-si astfel sa o tina aici, pe pamant, aproape de el.

O viata ca un roman, in care parintii, dorind ce-i mai bun pe lume pentru copiii lor, comit erori grave, fortandu-i sa mearga pe un drum din care nu se mai pot opri. Tuberculoza, motivul medical care i-a adus moartea acestei tinere atat de mult pretuita de tatal iubitor, dar in spatele afectiunii a stat o epuizare totala, o viata a carei limita s-a vrut a fi depasita. Regulile universului sunt insa atat de clare! Este esential in orice domeniu, in absolut toate aspectele vietii, sa avem un echilibru, o masura in toate!  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...