Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Mari Sportivi
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

mari sportivi, proiect sportivi, sport, atestate html

Descriere atestat

De-a lungul timpului unii oamenii si-au lasat o amprenta puternica in istoria tarilor de origine pentru activitatea lor sportiva, pentru recordurile in marile competitii mondiale. Acest atestat la informatica in HTML dezvolta o tema interesanta si captivanta si anume vorbeste despre mari sportivi ai lumii.
Atestatul prezinta oameni de succes ai sportului de la noi sau de peste hotare fie ca e vorba de gimnastica – Nadia Comoneci, tenis- Tiger Woods, fotbal-Pele, box- Muhammad Ali sau raliiu - Michel Schumacher. Proiectul prezinta informatii despre viata, activitatea acestor mari sportivi ai lumii si pasiunea acestora ce i-a condus spre culmile succesului la nivel mondial. Acest proiect la informatica contine si o galerie foto cu imagini surprinse in timpul competitiilor sportive si nu numai.
Proiectul prezinta informatiile intr-o maniera atractiva care te invita la lectura. Meniul site-ului este unul simplu de utilizat iar designul este in acord cu tema acestui proiect. Cromatica,flash-urile, imaginile vin in ajutorul realizarii unui aspect cat mai placut.
Acest atestat la informatica in HTML este insotit si de o documentatie redactata in WORD care va va ajuta sa descoperiti pasii care s-au parcurs in realizarea acestei lucrari.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...