Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Armament Si Baze Militare
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, armament, baze militare, armata, pusti, pistoale, mitraliere, artilerie, tunuri, nato, atestate html

Descriere atestat

Atestatul la informatica cu tema Armament si Baze Militare este realizat in html si contine un numar foarte mare de pagini in html (32 de pagini) dar si o documentatie in word de 31 de pagini. Proiectul contine foarte multe informatii despre tipurile de arme precum si generalitati despre baze militare din intreaga lumea.

Printre tipurile de arme prezentate in proiect se numara:

 • pistoale
 • pistoale mitraliera
 • pusti
 • tunuri de artilerie

Printre armele prezentate in atestat se numara modelele de pistoale : mauser c96, carpati 1974, m1911, md1998, ,lunget p08, bereta m1934, modelele de pistoale-mitraliera: UZI, AK-47, M16, MP5, modelel de pusti: AVS-36, Gewehr 98, M14 , SKS modele de tunuri de artilerie: FLAK 88MM, VICKERS Model 1931, Rheinmetall, A-436.

Pe langa modele de arme prezentate in atestat se mai gasesc cateva articole despre cele mai ascunse 7 baze militare din lume precum si cateva articole despre NATO, SUA si Romania.

Atestatul contine o galerie foto cu imagini din armata, galerie realizata in javascript. In plus, a fost inclus si un video cu un exercitiu militar al armatei NATO. Fiecare pagina contine in partea de sus o animatie in flash, animatie care imbunatateste experienta utilizatorului in site. • Adauga parerea ta

  Adauga parerea ta

  Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
  Asteptati...
  se incarca pagina, asteptati...