Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Gestiune Librarie
Categoria: Atestate Access
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

access, atestate access, librarie, baza de date, atestate access

Descriere atestat

Proiectul prezinta o bază de date care se numeşte Librarie de Carti, Filme si Jucarii şi este  realizată în  Microsoft Office Access 2010. Proiectul este conceput astfel încât să-i permită utilizatorului să ţină o evidenţă a intregii librarii. Aceasta evidenta contine atat informatii in ceea ce priveste clientul cat si angajatul.Informatiile  ce-l privesc pe client se pot referii la: lista, pretul, promotiile cartilor, filmelor si jucariilor si modul cum acestia isi pot comanda, dupa preferinte obiectele puse de aceasta librarie la dispozitia lor.

Proiectul are o scurta documentatie in word de 9 pagini.

Baza de date contine in total 7 rapoarte create cu scopul de a prezenta  continuturile diferitelor tabele  intr-un design mult mai placut. 4 dintre cele 7 surprind chiar tabelele existente, celelelte facand referire la promotia produselor.

Extras din documentatie

Concluzionand, pot spune ca o baza de date, este prin natura ei –foarte importanta in toate domeniile, dar mai ales in cel economic-pentru care de altfel ne si pregatim.Imi sustin aceasta afirmatie intrucat baza de date contine anumite informatii de care utilizatorul dispune si  pe care poate sa le foloseasca cu o mare usurinta cu ajutorul interogarilor, rapoartelor si formulalelor.Un avantaj al unei baze de date este faptul ca utilizatorul nu poate “rasfoii”  prin aceasta decat urmand anumiti pasi –pusi la dispozitie de proprietatile acesteia.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...