Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Razboiul Rece
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat html, pagini html, zidul Berlinului, SUA, URSS, capitalism, comunism, bloc rasaritean, bloc apusean, alianta internationala, regim comunist, razboi cald, presiune diplomatica, regim totalitar, Razboiul din Coreea, exercitiu militar, Nato, Pactul de la Varsovia, Operatiunea Barbarossa, cortina de fier, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 11 pagini html si o documentatie completa in Word de 34 pagini.

Tema atestatului este Razboiul rece, denumire prin care intelegem o perioada extrem de lunga, de aproape jumatate de secol in care au dominat tensiunile si confruntarile de natura politica si ideologica. Aparut dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Razboiul Rece a insemnat confruntarea dintre state, doua grupuri de state, cu ideologii si sisteme politice diferite. Pe de o parte se afla URSS cu aliatii ei, asa-numitul bloc rasaritean sau oriental (reprezentat in Europa de NATO), iar pe de alta parte se afla SUA cu aliatii ei, blocul apusean sau occidental (reprezentat de Pactul de la Varsovia).

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, a fost ridicat Zidul Berlinului pentru a desparti cele doua republici germane: Republica Federala Germana si cea Democrata Germana.

In linii mari, Razboiul Rece a insemnat confruntarea dintre capitalism si comunism, deci dintre democratiile liberale occidentale si regimurile comuniste totalitare. Au existat sloganuri pentru fiecare parte: “lumea libera”, “societatea deschisa”, respectiv “lumea anti-imperialista”, “democratiile populare”.

Nu s-a ajuns la confruntari militare, de aceea s-a si numit Raboi Rece, dar asta nu inseamna ca nu a fost o continua blocare reciproca, atat SUA cat si URSS dotandu-se cu arme nucleare. Ar fi fost a adevarata catastrofa mondiala, impiedicata in mare parte de serviciile secrete: cele americane, CIA, NSA si cele sovietice, KGB-ul.

Am analizat asadar in acest atestat tema Raboiului Rece, paginile html ale proiectului cuprinzand, pe langa date generale despre contextul istoric si politic in care a fost declansat acest razboi, informatii despre origine razboiului, despre inceputul lui si perioada de criza, confruntarea, perioada ultimilor ani si, poate cele mai importante prin gravitatea lor, consecintele lui. Am prezentat de asemenea si o galerie foto si video, pentru a intregi tabloul unei perioade atat de tensionate.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...