Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Submarine
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, model de atestat, atestat la informatica, submarine, transport, lupta, exploatare, evolutie, clasice, nucleare, Delfinul, Rechinul, performanta, proiect, atestate html

Descriere atestat

Oceanul planetar al Terrei este constituit din totalitatea marilor, si oceanelor existente. Acestea acopera peste 70% din suprafata Pamantului, restul fiind reprezentat de continente si insule. Pentru asigurarea transportului submarin, oamenii au fost nevoiti sa inventeze nave cu adevarat puternice si rezistente, pe care le-au numit “submarine”.

Submarinele sunt utilizate pentru participarea activa in cadrul unor lupte (razboaiele), dar si pentru exploatarea zonelor de apa necunoscute inca. De asemenea, un rol esential al acestora este transportul.

Acest model de atestat va prezinta generalitati despre submarine, un scurt istoric, dar si progresele pe care le-a facut omenirea in modul de construire al acestora. Mai mult decat atat, veti regasi detalii despre mai multe tipuri de submarine, printre care submarinele clasice si submarinele nucleare. Pentru iubitorii istoriei romanesti, punem la dispozitia cititorilor si informatii despre cele mai cunoscute si utilizate submarine ale Fortei Navale Romane, printre care Delfinul si Rechinul.

Perioada celui de-al Doilea Război Mondial este una de interes major pentru cei care doresc sa isi dezvolte cunostintele. Acest atestat aduce in tema evolutia submarinelor de la aceasta perioada si pana in prezent.

Performata submarinelor este dobandita atat in momentul in care acestea au fost create, prin intermediul materialelor folosite, cat si in momentul participarii lor in diverse lupte sau evenimente, pentru ca submarinele au fost folosite atat pentru transport, cat si pentru implicarea in razboaie de-a lungul timpului.

Informatiile oferite de acest proiect sunt insotite si de imagini reprezentative, dar si de fiziere video, care sa ofere si o latura practica, nu doar datele teoretice.

Acest atestat la info are 21 de pagini in html si o documentatie de 30 de pagin in word cu explicatii din proiect.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...