Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Pictura Si Pictori
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

pictura, pictori, picasso, grigorescu, atestate html

Descriere atestat

Adevarate talente ale vremii, pictori de seama care au ridicat pictura la rang de arta; Despre pictura, arta si artisti in general va prezinta si acest proiect la informatica in HTML .
Acest atestat prezinta informatii din domeniul picturii incepand cu istoria acestei arte inca din cele mai vechi timpuri, stiluri care au dominat o anumita perioada a istoriei precum pictura bizantina, medievala, renascentista, barocul, rococo s.a pana la pictura secolului XX. Proiectul ofera informatii consistente despre oamenii de seama ai acestui domeniu, mari pictori al caror nume inca mai rasuna in istoria picturii. Date despre viata si activitatea pictorilor atat straini – Pablo Picasso, Michelangelo Buonarroti, Vicent van Goth, cat si de la noi – Nicolae Grigorescu, Camil Ressu sau Nicolae Tonitza sunt prezentate intr-o maniera atractiva, care te invita la cunoasterea trecutului picturii. Pe langa imagini acest proiect la informatica contine si mai multe galerii foto menite sa dea un plus de culoare prezentei lucrari. Flash-urile, animatiile, modul de structurare al informatiilor sunt o parte din ceea ce creeaza un design deosebit de atractiv.
Acest atestat este insotit si de o prezentare a modului de realizare in aceasta forma a lucrarii; aceasta este redactat in Word si te va ajuta sa intelegi pas cu pas cum a ajuns in actuala forma acest proiect.


Parerile clientilor


Nota atestat 5.0/5
pe baza la 1 voturi date de utilizatori.

Atestat Info Despre Pictori
5/5
Atestatul acesta mi-a placut foarte mult. Totodata raportul calitate-pret este unul exceptional. Sunt foarte multumit! Acum am primit proiectul si arata grozav. Are tot ce trebuie: galerii foto, animatii etc. Va mumtumesc!

Postat de la data de 09-02-2015

  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...