Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Municipiul Craiova
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, atestat info, atestat, html, Craiova, Dolj, Oltenia, Dunare, Jiu, resedinta de judet, Banie, Palatul Jean Mihail, Parcul Romanescu, muzeu de etnografie, Parcul Bibescu, Parcul poporului, Parcul Independentei, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are 12 pagini html si o documentatie in word cu 30 de pagini.

Asa cum reiese din titlu, atestatul are drept tema orasul Craiova, resedinta judetului Dolj. Aceasta capitala a Olteniei se afla in sudul tarii, la mai putin de 70 km de Dunare.

Desi am putea crede ca nu este un oras cu un potential turistic semnificativ, Craiova are un potential antropic si natural deloc de neglijat. Putem admira de exemplu Cetatea Baniei sau Casa Baniei, aceasta din urma fiind cel mai vechi edificiu din Craiova si avand de-a lungul timpului mai multe intrebuintari: sfat boieresc, judecatorie, iar acum este muzeu de etnografie.

Palatul Jean Mihail este o alta atractie a zonei.  Vorbim despre o cladire pe doua nivele, cu aproape 40 de incaperi, o reprezentare arhitecturala a academismului francez, nefiind uitate nici elemente din barocul tarziu. Dorindu-se a fi o cladire cat mai moderna, palatul a avut de la inceput atat instalatie electrica cat si incalzire. A fost construit la dorinta lui Constantin Mihail, un nume reprezentativ al bogatilor vremii, dar un om care si-a ajutat semenii si statul, girand statul care era in criza pentru unele imprumuturi facute in strainatate.

Parcul Romanescu sau Parcul Bibescu este o alta atractie a Craiovei, cunoscut de-a lungul timpului si sub titulatura de Parcul Poporului sau Parcul Independentei. A fost mult infrumusetat si modernizat in ultimile decenii, fiind construit de exemplu un portal la intarea principala. De asemenea, debarcaderul a fost reconstruit si marit. Parcul detine o sera de peste 1000mp, infrumusetata cu faimoase lucrari de arta plastica si este cea mai mare zona verde urbana din tara noastra, fiind cel mai mare parc natural din estul Europei.

Pe langa descrierea acestor obiective turistice, atestatul prezinta si o serie de generalitati legate de Craiova din perspectiva asezarii sale geografice, a numarului de locuitori, a evolutiei istorice si a culturii. Aflam astfel de exemplu ca zona este una extrem de bagata in constructii laice, cele mai renumite fiind Fantana Jianului,  a Purcarului sau Fantana Popova.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...