Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Delta Dunarii
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 130.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 99.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

delta dunarii, proiect delta, dunarea, atestate html

Descriere atestat

Un adevarat colt de rai, Delata Dunarii este cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa si tema acestui atestat la informatica in HTML.
Acest atestat prezinta informatii consistente despre Delta Dunarii, pornind de la istoric pana la fauna, flora, clima, turism si trasee turistice sau sugestii pentru cei ce isi doresc sa mearga in Delta. Pe langa datele oferite de cercetarile in domeniul faunei si florei, proiectul iti ofera si informatii utile pentru tine in calitate de turist precum locuri de pescuit sau centre de informare si documentare plus alte sfaturi.
Maniera de prezentare a proiectului este una foarte atractiva, precum zona descrisa. Imaginile deosebit de frumoase, completate de animatii, flash-uri, cromatica s.a te invita sa explorezi macar virtual tinutul mirific al Deltei. Meniul este unul accesibil permitand o navigare rapida printre paginile proietului.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...