Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Orase Din America Latina
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 150.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 119.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat la informatica, atestat, model de atestat, America Latina, resurse minerale, civilizatia Maya, Piramida Mayasa, Aztecii, Mexica, civilizatia Quimbaya, cultura, obiceiuri, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador, Peru, proiect, orase, atestate html

Descriere atestat

Calatoriile reprezinta unul dintre cele mai alese moduri de relaxare si cunoastere in acelasi timp. Ofera relaxare, deoarece oamenii iubesc plimbarile prin locuri noi, iar in timpul acestor vizite se pot bucura atat de cele mai spectaculoase privelisti, cat si de aprofundarea celor mai importante cunostinte ale vietii.

Acest model de atestat sprijina procesul de cunoastere al Americii Latine, un loc indragit de vizitatori, dar si un loc in care oamenii s-ar intoarce oricand cu drag.

America de Sud este situată între Oceanul Pacific și Oceanul Atlantic si are o istorie incarcata, incepand cu numerosele amestecuri ale altor state în afacerile sale interne si sfarsind cu dispretul afisat in mod constant fata de S.U.A.

Acest atestat la informatica va ofera informatii despre istoria Americii de Sud, dar si despre istoria revolutionara a acesteia. Printre conducătorii de seama ai revoltelor indigene s-au numarat Tupac Katari si Tupac Amaru ÎI, care au condus lupte in Bolivia, respectiv Peru.

Pe langa toate acestea, cei interesati vor afla despre civilizatia Maya si despre Piramida Mayasa. Desi civilizatia Maya era avansata, aceasta nu a cunoscut inventii precum roata, sticla sau moneda, insa calendarele din acea perioada arata o exactitate fascinanta a evenimentelor.

Alte subiecte abordate in acest proiect sunt Aztecii, Mexica si civilizatia Quimbaya. Obiceiurile si cultura Americii Latine reprezinta un punct de interes pentru cunoscatori. Se spune că quimbayenii practicau ritualuri canibalistice cu adversarii lor de război în cadrul unor celebrări foarte speciale. Mai mult de atat, veti primi inoformatii despre tari precum Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Ecuador si Peru, dar si imagini si fisiere video fabuloase cu marile orase ale acestora.

Nu uitati ca cel mai important lucru dupa plecarea unui turist este dorinta acestuia de a se reintoarce.

Acest atestat la info are 32 de pagini in html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...