Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Bucovina
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

bucovina, descriere, cazare, istorie, atractii turistice, voronet, moldovita, manastiri, folclor, traditie, , atestate html

Descriere atestat

Una dintre cele mai frumoase zone ale tarii, daca nu si cea mai frumoasa, este reprezentata de Tara Codrilor de Fag, si anume Bucovina – tema acestui atestat la informatica realizat in HTML.
Proiectul de fata prezinta aceasta regiune a tarii in mai multe pagini si din mai multe puncte de vedere; descrie zona, prezinta principalele atractii turistice –cu totii am auzit macar despre faimoasele manastiri Moldovita, Voronet etc.- istoria, folclorul si traditiile specifice zonei. De asemenea contine si o harta a regiunii.
Design-ul este unul foarte atractiv. Navigarea usoara printre paginile site-ului datorata butoanelor si meniului accesibil, vizualizarea multitudinii de imagini oferite de galeria foto, efectele folosite (animatii, flash-uri etc.) nu pot decat sa te incante si sa te invite pe plaiurile Bucovinene.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...