Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Italia Prezentare Generala
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, florenta, genova, milano, neapole, padova, pisa, roma, torino, venetia, italia, tari, turism, pizza, atestate html

Descriere atestat

Italia este printre primele destinatii preferate de romani atat in scop turistic cat si pentru a munci. Tema acestui acestat este Italia - Prezentare generala si este realizata in html. Atestatul are o documentatie de 31 de pagini in word precum si un numar de 18 pagini in html.

Atestatul prezinta cele 3 zone principale ale italiei si anume:

 1. Italia de Nord
 2. Italia Insulara
 3. Italia Peninsulara

Proiectul prezinta 9 orase italiene oferind o gama larga de informatii cu privire la istoria, cultura, clima, economia si obiectivele turistice ale acestor 9 orase. Cele 9 orase prezentate in proeict sunt: Florenta, Genova, Milano, Neapole, Padova, Pisa, Roma, Torino si Venetia. Majoritatea acestor pagini contin o galerie foto in javascript cu 3 poze din aceste orase. In plus, in centrul paginii a fost adaugata o animatie in flash care imbunatateste considerabil aspectul atestatului.

Pe langa orasele Italiene in acest proiect se mai gasesc informatii despre bucataria italiana si aici enumeram celebra pizza italiana, pastele, lasagna, risotto, gnocchi s.a. Totodata proiectul ofera informatii despre mari nume ale Italiei precum Brunelleschi, Michelozzi, Cristofor Columb, Donatello s.a. 

Penunltima pagina a atestatului contine un scurt filmulet de prezentare turistica a Italiei ce ofera o impresie generala cu privire la turismul din Italia. Ultima pagina contine numele realizatorului precum si numele profesorului indrumator. • Adauga parerea ta

  Adauga parerea ta

  Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
  Asteptati...
  se incarca pagina, asteptati...