Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Mari Personalitati
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

mari personalitati, atestat personalitati, atestate html

Descriere atestat

De-a lungul timpului unii oamenii si-au lasat o amprenta puternica in istoria tarilor de origine si nu numai prin activitatile desfasurate de ei fie in stiinta, arta sau inovare. Acest atestat la informatica in HTML dezvolta o tema interesanta si captivanta si anume vorbeste despre mari personalitati atat din Romania cat si din alte tari.
Proiectul prezinta oameni de seama grupandu-i in cele doua mari categorii: din Romania – George Enescu, Mihai Eminescu, Nicolae Ceausescu, Mihai Viteazul, Anna de Noailles, si straini – Blaise Pascal, Voltaire, Aristotel, Einstein. Informatiile cuprind date despre viata si activitatea acestor mari personalitati si contributia lor in domeniul de activitate fie ca e vorba de stiinta, arta sau politica. Atestatul contine si trei videouri.
Proiectul prezinta informatiile intr-o maniera atractiva care te invita la lectura. Meniul site-ului este unul simplu de utilizat iar designul este in acord cu tema acestui proiect. Cromatica,flash-urile, imaginile vin in ajutorul realizarii unui aspect cat mai placut.
Acest atestat la informatica in HTML este insotit si de o documentatie redactata in WORD care va va ajuta sa descoperiti pasii care s-au parcurs in realizarea acestei lucrari.


Parerile clientilor


Nota atestat 5.0/5
pe baza la 1 voturi date de utilizatori.

Super Atestat La Info
5/5
Atestatul acesta este extraordinar. Va multumesc mult pentru ajutor. Mi-a placut ca are imagini si filmulete. Eu nu as fi reușit de una singura sa fac asemenea proiect. :-D

Postat de la data de 10-02-2015

  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...