Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Idolul Meu Zlatan Ibrahimovic
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, atestat html, proiect, Zlatan Ibrahimović, cariera, performante, premii, Golul de Aur, interviuri, sport, fotbal, footbal, meci, sportivi , atestate html

Descriere atestat

Fotbalul ramane sportul preferat al genului mascului si visul tuturor copiilor. Majoritatea isi doresc sa practice acest sport, iar marea lor putere si perseverenta vine tocmai prin procesul de descoperire si creare a unui idol in viata lor.

In cadrul acestui atestat la informatica vom discuta despre Zlatan Ibrahimović un renumit fotbalist suedez de origine bosniaco-croata, care joacă pe postul de atacant la echipa engleza Manchester United. Fiind considerat unul dintre cei mai mari atacanti din istoria fotbalului, acesta a primit de 6 ori Balonul de Aur din Suedia, fiind singurul jucator care a primit acest titlu de mai mult de 2 ori.

Ibrahimović a jucat la echipe precum Malmö FF, semnand primul contract in 1996 si Ajax, in anul 2001. Mai mult de atat, din cadrul acestui atestat html veti afla ca a jucat si pentru alte echipe, precum Juventus sau inter.

Performantele forbalistului nu au intarziat sa apara, castigand numeroase titluri de campion atat la Juventus, cat si in cadrul altor echipe. Despre toate acestea, dar si despre premiile si golurile lui Zlatan Ibrahimović puteti descoperi din acest model de atestat.

Accidentarea sa, care urma sa il scoata de pe teren pentru 8 luni de zile a fost un subiect de real interes pentru forbalisti, sportivi sau alti oameni din presa. Cu mai multe detalii vine prezentul atestat, spre lamurirea lucrurilor ramase necunoscute.

Despre “Golul de Aur” numit si “Opera de arta”, dar si despre numeroasele interviuri pe care fortbalistul Zlatan Ibrahimović  le-a furnizat puteti citi in cele ce urmeaza, alaturi de citate reprezentative din presa, imagini inedite si fisiere video.

Acest atestat la info are 18 pagin in html si o documentatie in word de 30 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...