Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Celula Procariota
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, atestat html, celula procariota, biologie, istoricul microscopiei, proiet, Robert Hooke, structura., citoplasma, ribozomi, perete celular, plasmide, glicocalixul, material genetic, functie ADN, sinteza proteica, diviziune celulara, articol, microbiologie, importanta, atestate html

Descriere atestat

Biologia reprezinta atat o materie de examen pentru bacalaureat, cat si un domeniu complex si indragit de o mare parte dintre oameni. De-a lungul timpului s-au facut numeroase studii de catre cercetatori in laboratoare, pentru a stabili modul in care ne desfasuram viata, dar si substantele care ne influenteaza in bine sau in rau corpul.

Acest atestat se bazeaza pe informatii privind celula procariota, despre care se invata in cadrul gimnaziului, un capitol al biologiei care este evaluat ca fiind unul greu de invatat de catre elevi. Pentru a usura acest lucru, incepem prin a discuta ce reprezinta celula procariota, care este rolul acesteia in organism, dar si modul sau de formare.

Mai mult de atat, in acest proiect html veti regasi date despre istoricul microscopiei, dar si despre Robert Hooke, recunoscutul om de stiinta care a folosit pentru prima data microscopul. Tot din cadrul acestui model de atestat veti afla povestea diferentei dintre scoicile vii si cele moarte, prima actiune realizata asupra acestor organisme.

Structura celului procariote prezinta o multime de straturi, substraturi si invelisuri, aceasta fiind formata din: citoplasma, ribozomi, perete celular, plasmide, glicocalixul si sporii. Cu detalii semnificative si imagini reprezentative va veni acest atestat in format html.

De asemenea, in acest proiect puteti citi despre ce reprezinta materialul genetic, functia ADN, sinteza proteica, respectiv transcriptia si translatia si diviziunea celulara. Toate acestea sunt informatii care formeaza baza capitolului celulei procariote.

Tot aici veti gasi si un articol despre corpul uman, prin intermediul caruia veti ajunge sa va cunoasteti corpul foarte bine, dar si necesitatile acestuia. Microbiologia si zidul de aparare al celulei reprezinta alte 2 subiecte dezbatute pe larg in cadrul acestui atestat html.

Tot ce va ramane de facut este sa cititi cu atentie si sa va bucurati de informatiile dobandite in domeniul cunoasterii celulei procariote.

Acest atestat la info are 21 de pagini in html si o documentatie in word de 30 de pagini cu explicatii legate de modul de realizare al proiectului.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...