Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Casa Inteligenta
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

atestat informatica, html, atestat info, casa inteligenta, concept, casa viitorului, tehnologie, domeniu imobiliar, casa pasiva, panouri solare, arhitectura, aerogel, beton flexibil, fundatie, sistem modular, topografie, high-tech, Mab, Atomimum 3D, Breathing Wall, atestate html

Descriere atestat

Atestatul are drept tema Casa inteligenta si este structurat in 12 pagini html care sunt completate de o ampla documentatie in Word de 30 pagini.

             Cand spunem casa, spunem familie, spunem iubire, spunem grija si afectiune. Este deci firesc sa ne dorim cea mai buna casa pentru noi si pentru cei pe care-i iubim. Cu totii avem nevoie de un loc al nostru, un camin in care sa mergem cu drag si din care sa ne fie greu sa plecam, un loc in care sa-i putem gazdui pe cei care vin in vizita la noi.

            Fiecare dintre noi are propria imagine a casei perfecte: pentru unii ea poate insemna un loc simplu, aerisit, clasic, fara prea multa mobila, in timp ce pentru unii ea poate fi intruchiparea modernitatii, a ultimei tehnologii in ceea ce priveste constructiile de case. Asa cum ne alegem de mici ce meserie ne-ar placea pentru atunci cand vom fi mari, la fel ne gandim si la cum ne-ar placea sa arate casa familiei pe care ne-o vom construi, casa visurilor noastre. Atestatul acesta la informatica analizeaza tocmai acest concept, de casa ideala, de casa visurilor, mai exact casa la care nici n-am visat pentru ca ni se parea imposibil sa avem de exemplu lift in casa sau incalzire in pardoseala.

            De la proiectul care-i descrie structura, la materialele din care o construim, la finisaje, la decoratiunile interioare, totul este atat de nou, tehnologia a progresat atat de mult incat acum doar cateva decenii am fi spus ca e de domeniul stiintifico-fantasticului.

            Atestatul reprezinta o incursiune in domeniul imobilelor, descriind noile concepte referitoare la casele inteligente, cele care, pe langa faptul ca respecta noile reguli ale Comunitatii Europene, sunt superlativul inovatiei, a modernului. Analizam asadar posibilitatile de incalzire si costurile care se impun, materialele din care se construiesc casele noi (tigla cu dioxid de titan, betonul flexibil, aerogelul, sticla inteligenta), aspectul, tehnologiile (Mab, Atomimum 3D, Breathing Wall), etc.

             Tot in acest atestat gasim notiunea de Power Haus. Este vorba de cea mai inalta treapta a caselor high-tech care insumeaza notiunile de inteligenta, eco, eleganta, grandoare. Astfel de case sunt tot mai multe in intreaga lume pentru ca extravaganta coincide uneori cu durabilul, cu noul, cu modernul, acest tip de case fiind totusi o investitie eficienta, suma la care se ridica o astfel de locuinta, uriasa desigur, finnd totusi amortizabila intr-o perioada relativ scurta de timp.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...