Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Limbaje De Programare
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 140.00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 109.00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestate html, atestat html, atestat, atestat la informatica, model de atestat, limbaj de programare, atestat html, proiect, informatica, arhitectura Von Neumann, limbajul C++, limbajul Pascal, limbajul Java, limbajul C#, limbajul HTML, limbajul Visual Basic , atestate html

Descriere atestat

Programarea reprezinta un domeniu vast ce necesita numeroase cunostinte atat in domeniul informaticii, dar si in cel al logicii. Acest domeniu este intr-o permanenta dezvoltare in zilele noastre, marile firme cautand milioane de programatori. Spre incantarea lor, copiii sunt din ce in ce mai pasionati si mai receptivi in culegerea informatiilor.

Pentru a intelege cu adevarat de unde provine termenul de “informatica”, dar si istoria programarii, va oferim acest atestat html ce inglobeaza cunostintele pe care fiecare individ ar trebui sa le detina.

Arhitectura Von Neumann este un alt subiect ce va fi dezbatut pe larg in acest atestat. Desi calculatoarele au fost imbunatatite intr-un ritm alert, acest tip de arhitectura sta in continuare la baza aproape tuturor masinilor de calcul contemporane. Denumirea sa provine de la renumitul matematician austro-ungar John von Neumann.

Acest model de atestat ofera informatii si despre cele mai utilizate limbaje de programare, printre care limbajul C++, limbajul Pascal, limbajul Java, limbajul C#, limbajul HTML, limbajul Visual Basic, clasificate fiind pe mai multe criterii specifice.

De asemenea, pentru fiecare limbaj de programare veti regasi imagini si fisiere video cu secvente de cod, pentru a va putea oferi o viziune clara asupra acestora.

Informatica reprezinta o alegere inteleapta atunci cand discutam de viitorul acestui domeniu, deoarece se afla in plina dezvoltare, dovada fiind chiar aparitia dispozitivelor din ce in ce mai performant programate si care par sa inlocuiasca forta umana. Copiii sunt foarte atrasi de acestea. Pentru majoritatea, programarea reprezinta o reala provocare, un mod de viata si un stil de a gandi eficient.

Acest atestat la info are 15 pagini html si o documentatie de 30 de pagini in word.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...