Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Biosfera
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 110,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 79,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

biosfera, invelisul vietii, administrarea biosferei, compartimente functionale, apa, degradarea solului, ecosisteme, evolutia vietii, cresterea demografica, atestate html

Descriere atestat

Un subiect deloc de neglijat, biosfera reprezinta rezultatul interactiunii dintre materia vie si cea moarta, cel mai mare sistem ecologic planetar; asadar, atestatul cu tema “Biosfera-invelisul vietii” nu poate dezvolta decat niste subiecte controversate, incitante, de mare interes pentru fiercare dintre noi, fie in calitate de elev, profesor sau alta specializare. Proiectul HTML prezinta aceasta vasta tema in mai multe capitole precum “Administrarea biosferei”, “Conceptul de biosfera”, “Compartimente functionale”, fiecare dintre acestea avand mai multe subcapitole; De exemplu in sectiunea “Conceptul de biosfera ” sunt dezvoltate titluri precum “Apa”, “degradare solului”, “Vietuitoarele”, “Ecosistemele”, “Evolutia vietii”. Alte titluri mari ar fi “Geografia biosferei”, “Cresterea demografica” etc.
Fara nicio indoiala continutul este foarte bogat in informatii iar modul de prezentare este unul pe masura: sunt utilizate imagini specifice domeniului, scheme, fonturi placute ochiului, animatii etc.
Atestatul este insotit de asemenea de o documentatie realizata in word in care este prezentat modul de realizare pas cu pas al prezentului proiect.

Film de prezentare a atestatului la informatica

Melodia de pe fundalul prezentarii precum si textul din partea de jos a filmului nu se gasesc in atestat. Ele au fost adaugate pentru a face mai placuta vizionarea prezentarii atestatului.


  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...