Informatii Atestat Informatica

Tema: Atestat Informatica Atena
Categoria: Atestate Html
Pret vechi: 120,00 RON
((economiseste acum 31 RON))
Pret: 89,00 RON + TVA
(Oferta valabila pana pe )
Disponibilitate: In stoc! Comanda-l acum!


Actioneaza inteligent! Comanda un proiect gata facut sau aloca 2 saptamani si construieste-ti un proiect de la zero.


Banii inapoi pentru clientii nemultumiti pentru ca noi nu iti promitem ci iti garantam!

garantie 200 la suta

Cuvinte cheie

html, atestat html, atestat la informatica, model de atestat, atestat, mitologie, cetate, etimologie, Panatanee, perioada Clasica, obiective turistice, Acropole, Erehteion, Grecia Antica, ionieni, Cartierul Plaka, atestate html

Descriere atestat

Geografia, materia mult iubita de cei ce adora sa calatoreasca si sa invete lucruri noi despre locuri nevizitate, ne prezinta inca de la inceput cele mai frumoase locuri ale lumii. Exista locuri de o frumusete aparte, locuri in care omul si-a pus amprenta in cel mai frumos mod posibil, locuri pline de verdeata, de obiective turistice pe care cu greu le putem uita, dar si cu un trecut fabulos ce merita cunoscut.

Unul dintre aceste locuri este Atena, capitala Greciei, ce se  prezinta la un standard ridicat atat din punct de vedere al trecutului glorios, cat si din punct de vedere al prezentului fantastic. Acest oras a evoluat inca din perioada Greciei Antice, cand era locuita de ionieni. Atena este una dintre cele mai vizitate capitale ale lumii, avand numeroase obiective turistice, printre care Acropole, Stadionul Olimpic, Erehteionul, dar si Cartierul Plaka, un loc plin de soare si de verdeata.

Prin intermediul acestui atestat la informatica puteti cunoaste si istoria orasului, dar si o legenda care explica modul in care Atena a primit acest nume, din punct de vedere etimologic. Mai mult decat atat, acest model de atestat cuprinde si inceputurile, modul in care a luat nastere orasul.

Tot in cadrul atestatului veti afla si ce inseamna Panataneele si ce reprezinta acestea, dar si alte informatii despre Cetatea Atena. Perioada Clasica reprezinta o perioada de interes pentru evolutia Atenei. Cu mai multe detalii despre aceasta, dar si despre Arta post-clasica vine in completatare prezentul atestat. 

Imaginile deosebite ce ofera privelisti catre obiectivele mult ravnite de turisti, alaturi de fisierele video, va spun motivele pentru care ar trebui sa vizitati aceste locuri cel putin o data. Atat acropola, cat si stadionul, piata si Cartierul Plaka de care am amintit mai sus, sunt locuri ce povestesc istoria sub ochii trecatorilor si spun cele mai frumoase povesti despre ceea ce inseamna cu adevarat orasul Atena!

Atestatul are 21 de pagin in html si o documentatie in word de 31 de pagini.  • Adauga parerea ta

    Adauga parerea ta

    Pot sa-si exprime parerea doar cei care au comandat acest atestat
    Asteptati...
    se incarca pagina, asteptati...